ONS VERHAAL

Ons verhaal:

Na het succesvolle eerste jaar van Sven Moerkerk en Marijn Spoor met De Boterfabriek, zochten ze naar versterking om hun product verder te laten groeien en de markt te veroveren. Dat is toen Patrick Oostveen aan boord kwam, een ervaren figuur in de voedingssector en directeur bij Patani Global Food.

Patrick bracht niet alleen zijn expertise mee, maar ook een waardevol netwerk en strategisch inzicht. Zijn toetreding tot het team gaf De Boterfabriek een boost, waardoor het bedrijf kon profiteren van zijn kennis op het gebied van productontwikkeling, distributie en marketing.

Met Patrick als een belangrijke adviseur ging De Boterfabriek de volgende fase in. Door slimme zakelijke beslissingen en doordachte uitvoering groeide het bedrijf snel. Het unieke product dat Sven en Marijn hadden ontwikkeld, begon de aandacht te trekken van zowel consumenten als investeerders.

De samenwerking tussen de drie mannen bleek een perfecte combinatie van talent, passie en ervaring te zijn. Onder leiding van Patrick kon De Boterfabriek haar assortiment uitbreiden, nieuwe markten betreden en haar positie als een toonaangevend merk in de voedingsindustrie verstevigen.

Wat begon als een idee geboren uit vriendschap en gedeelde passie, groeide uit tot een succesverhaal dat de kracht van samenwerking en doorzettingsvermogen illustreert. Met Sven, Marijn en Patrick aan boord, blijft De Boterfabriek innoveren en inspireren, en haar heerlijke producten blijven de smaakpapillen van mensen over de hele wereld prikkelen.


Missie: 

Ons doel is om de bestaande borrelplank te verrijken met de meest luxe borrelboters op de Nederlandse markt. Deze smaakvolle, creatieve en kwalitatieve boters worden gemaakt met unieke kruiden en natuurlijke ingrediënten. Wij willen onze klanten verrassen met een authentieke smaak ervaring en blijven innoveren om de borrelplank steeds aantrekkelijker, completer en luxer te maken.

 

Visie: 

De Boterfabriek en zijn producten zoals de borrelboters zijn onmisbaar op een luxe borrelplank. Bij de particuliere klant, maar zeker ook bij verschillende horeca gelegenheden. Borreltijd? Tijd voor de borrelboters van de Boterfabriek!


TEAM BOTERFABRIEK

Marijn Spoor  I  Co-owner

Marijn@deboterfabriek.nl

+31624788329

Sven Moerkerk  I  Co-owner

Sven@deboterfabriek.nl

+31648002313

Patrick Oostveen  I Chief Strategy Officer

Patrick@deboterfabriek.nl

+31613097937