ASSORTIMENT

Onze boter is beschikbaar in bakjes van 100 gram, zoals weergegeven hieronder, of in rollen van 250 gram.

CHIMICHURRI

Met deze boter geef je jouw gerecht een 'touch of spice' en frisheid. Bovendien is het een verrukkelijke toevoeging aan een sappig stuk vlees of bij een mooi stuk kreeft!

ITALIANO

Laat je verleiden door onze Italiaanse boter, verrijkt met de smaken die je naar de zonovergoten Italiaanse kusten voeren. Een heerlijke combinatie van mediterrane kruiden en smaken.

BIET-A-LICIOUS

Laat je verrassen door de Biet-A-Licious boter, een kunstzinnige smaakexplosie die de essentie van Hollandse puurheid belichaamt. Een heerlijke traktatie die je borrelplank naar nieuwe hoogten tilt.

CITROEN/SALIE

Met deze citroen-salie boter voeg je een verfijnde en kruidige toets toe aan je keukenavonturen. Ervaar de harmonie van citroen en salie, een genot voor je smaakpapillen.

SMOKEY ZEEZOUT 

De Boterfabriek X NEOLEA

Ervaar de unieke smaak van onze smokey zeezout boter, verrijkt met de robuuste aroma's van zeezout hand geoogst langs de rotsachtige kusten van de Egeïsche Zee. Een heerlijke combinatie van rokerige diepte en natuurlijke ziltheid.

Wist je dat?

 Onze boters zijn bereid uit melk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur per dag in de wei lopen...echte roomboter dus! Dit zorgt voor de unieke smaak en kwaliteit die je proeft!